7 octombrie 2009

cum sa fii "tru",sau "cel mai barosan" cu contul tau de hi5?

Nu de mult timp,acum cateva zile,navigam aiurea pe net si am dat peste un forum in care o fata intreba cum sa-si creeze un cont de hi5...ca dee!!daca toate pitzipoancele au unul,sa aiba dom'le si ea...intrebare oarecum haioasa.Cu totii stim ca hi5 si messengeru e locul nostru de munca...cu totii stim ca daca nu ai hi5 si id de mess,nu esti "tru"
Astfel m-am hotarat sa va explic cum sa va faceti un cont de hi5+bonus ce sa contina...ca sa fim truu cu totii..
Dp ce am studiat multe conturi de hi5,cerd ca sunt in masura sa va expun si voua hi5 perfect sau cel putin la moda.
1.In primul rand trebuie sa iti alegi un nickname(nume de scena cum ar veni).Ca sa fii cat mai "tru",alegeti un nume care sa sune cat mai demonic,mai intunecat,mai interesat...sa contina fel si fel de semne,taieturi.Daca nu ai inclinatii emo,apuca-te frate si inventeaza un nume cat mai barosanic(gen"impecabilu","mr.muscolo",sefu banilor","shukarul","printessa ta".plm) care daca se poate sa contina add-uri cat mai interesante,gen "4 love","4 u" "al tau" 4 plm intelegeti voi ce vreau sa zic.Deci s-a intels,ok?trb sa alegi un nick cat mai lung,mai intunecat sau mai barosanic cu putinta pt ca nickul este foarte important in goana ta de a impresiona si demonstra tuturor dusmanilor ca tu esti printul femeilor,si barosanul barosanilor sau pt fete regina intre printese etc.Astfel nimeni nu-ti va putea contesta valoarea...Buuuunn...
2.Acum ca ai un nick original,trebuie sa te gandesti si la un status pe masura,no?
Deci cauta-ti un status pe masura,ca e plin netu de astea..sau cel mai bine puneti din astea gen"si cand mor io am valoare si la sicriu fac buzunare" ...sigur o sa impresionezi.
3.Urmatorul pas este sa iti personalizezi pagina cu cat mai multe nebunii.Cum sa faci?pai iti pui pe fundal o poza de-a ta(foarte imortant facuta in baie sau in fata sobei),cat mai adevarata si impopotonata cu fel si fel de culori tipatoare si zorzonele,globulete ca sa impresionezi cu talentul tau nedescoperit sa vada dusmanii ca tu esti zeul zeilor sau dupa caz regina pitipoancelor.
4.Urmeaza descrierea personala.Aici trebuie sa fii cat mai non-conformist,rebel..este foarte important sa folosesti litere precum k,q,3 in loc de e,intelegi tu...
Aici trebuie sa spui neaparat ca citesti cartile de joc,de remi sau etichetele de la cd-urile cu manele ca sa nu creada lumea ca esti un mare tocilar si fraier,deci nu un barosan.
La muzica ascultata nu trebuie sa scrii manele.Ai doua variante:ori spui" hip-hop,house si "regheton"",ori spui "orice in afara de manele si rock,bleeaaahh".Ne-am inteles si aici,ok?
5.Am ajuns la cel mai sugestiv capitol,adica la poze.Ca sa fii cat mai "tru" si mai "barosan"trebuie sa ai cateva poze;127 de poze sunt de ajuns ca sa arati cat de boss esti.
Pozele trebuie facute neaparat in locuri cat mai interesante,in locuri aproape imposibile ,sa vada lumea cat ai calatorit tu si cate cunosti.Bineinteles ca nu trebuie sa lipseasca pozele cu tine+prietenii facand lucruri adevarate,lucruri facute doar de barosanii adevarati si "tru"
Urmeaza sa adugi niste poze doar cu tine:daca esti fata este foarte simplu:bagi cateva poze evidentiind tzatzele si curu bineinteles sa vada lumea ce buci acoperite cu o pereche de tanga murdari ai tu.Daca ai o varsta la care nu prea ai ce sa arati,nicio problema...gasesti tu..iti pui de exemplu o poza cu buzele iesite din tipar,rujate pana la urechi.Nu trebuie sa va lipseasca pozele facute in baie cu telefonu mobil si ochelarii de soare pe nas.Adauga pe poze texte adevarate,emoiste gen "merge incet,inspira talent..."fiecare poza trebuie descrisa cu o foarte mare atentie.poti sa pui o poza cu bucile in evidenta scriind pe ea:"ai vrea" sau"2 sexy 4 you",chestii d-astea.Pt baieti e mai simplu...faci poze cu super masini vazute pe strada,imprumuti lantu prietenului tau ca sa-l pui la gat,iti mai pui si un belciug si gata..e tot tacamu.La fiecare poza trebuie de asemenea sa adaugi o descriere cat mai barosanca sau mai emoista..cred ca merge orice text dint-o manea care vorbeste de bani si de dusmani,de cum se oftica ei.Ca sa fii cat mai bine ca barbat sau ca si femeie,trebuie sa mai ai si niste poze cu tine si prietenii,in care sa ai o fata constipata dupa noaptea de bautura petrecuta sa vada dusmanii ce bine te distrezi tu.
6.Ca sa fii cat mai adevarat trebuie sa adaugi si citate in engleza sau fel si fel de filozofii si axiome,chiar daca esti un taran cu 4 clase...
7.Acum vine partea cea mai grea:promovarea hi5 tau.Astfel dai add la toata lumea,soliciti prietenie de la toti,dar cel mai important lucru este sa iti pui la statusu de mess adresa de hi5 langa care ii implori pe ceilalti sa-ti dea comment la poze ca returnezi...cu cat ai mai multi prieteni,vizualizari si commenturi,cu atat esti mai barosan.
8.Acum ca ai un cont de hi5 e timpul sa faci impresie si sa agati niste gagici.Ca baiat intri pe hi5-urile tuturor prietenilor din lista si cauti fete d-astea mai tzapene asa,apoi le dai solicitare prietenie ca sigur si-a facut profil privat.Dupa ce iti da add dai commuri in care e musai sa folosesti constructii precum dulcik,mumoasa,poop la tn sau plm mai stiu eu ce...Astfel poate gagica iti returneaza,ca asta este o regula nescrisa la hi5:sa returnezi.Daca ti-a returnat,gata esti al mai tare dintre cocalari.Acum ai ocazia sa ii mai bagi un comm si sa-i ceri id-ul de mess.
Daca esti fata,totul e simplu.Bagi o poza cu tine in miju gol si gata..o sa ai sute de comentarii.


Astea fiind scrise,va urez bafta la vizualizari,commenturi,agatat femei,ofticat dushmanii si alte chestii d-astea.

Un comentariu:

  1. Vai de mine,ce rautacios esti,maaa!! [:))] D-aia imi place mie de tine,ca spui lucrurilor pe nume! [:))] La faza cu cocalarii si printzesele sunt de acord,filmuletzu' ala e mortal,m-am uitat d 15000 de ori la el! [=))] Nu esti sanatos,sa mor!Nu stiam ca ai asa talent de-a scrie,da' vad ca avem printre noi un geniu [nu degeaba e el la ASE!!]! [:D]
    Hai,tu mai baga aici "docomente",ca sa mai citim si noi,sa ne mai desclestam fruntzile!Puuuup si luuuuuv u mult!Nu mai e nevoie sa ma semnez,ca stii cine-i autorul/autoarea!

    RăspundețiȘtergere